900 så Prosjektkoret i Olavshallen

25.06.2004 11:47

Nærmere 900 tilhørere så Prosjektkoret i Olavshallen i går kveld. – Helt topp, sier Gerd Staverløkk i Prosjektkoret til Radio E6.

Etter tre nesten utsolgte forestillinger i Oppdal idrettshall, var det i går kveld klart for en stor finale for Prosjektkorets forestilling Reloaded. Og i går var det endelig slutt på pallesnekring og rigging av lys og lyd i Idrettshallen. Endelig kunne Olav Hoel og hans nærmere hundre musikalske kompanjonger i Prosjektkoret innta Olavshallen.

– Helt suverent å synge i Olavshallen, sier Gerd Staverløkk som forteller at det er spesielt å kunne gå rett inn en plass uten å rigge til mye på forhånd.

– Lydbildet var bedre, men rart for oss i koret til å begynne med, sier Staverløkk som selvsagt sier det var godt å ha skikkelige garderober og sceneforhold.

I går ettermiddag var det solgt 850 billetter til oppdalsgjengens forestilling og Staverløkk regner med at det var nærmere 900 tilhørene som fikk med seg den halvannen time lange forestillingen.

Om dette blir gjentatt neste år, vil ikke Staverløkk si noe om nå. Men at det blir Prosjektkor også neste år er temmelig sikkert, tror hun.