Prosjektkoret til Olavshallen

Av: Trude Innerdal

Prosjektkoret trakk 2.006 personer til tre forestillinger i Oppdal i fjor. I år setter de opp showet også i Olavshallen.

Prosjektkoret har vært en ubetinget suksess i Oppdal. Koret har på mange måter oppnådd sine mål i bygda, og nå ønsker de å strekke seg enda lengre.

Bakgrunnen for at vi ønsker å prøve oss i Olavshallen i Trondheim er at vi ønsker å utvikle oss og gjøre nye erfaringer, sier leder for koret Olav Hoel.

To i Oppdal

Det blir tre forestillinger også i år. Premieren blir i idrettshallen i Oppdal den 19. juni. Det blir en konsert til i idrettshallen dagen etter, og torsdag 24. juni er det klart for forestilling i Olavshallen.

Jeg tror det er veldig sunt å ha noe å strekke seg etter. I Oppdal er utfordringen å få til en enda bedre forestilling enn i fjor. Det at vi har Olavshallen som en gulrot kan være med å bidra til enda større fokus blant kormedlemmene, sier Hoel.

Det er planer om å sette opp buss til Trondheim.

Tidligere år er det flere som har fått med seg mer enn en forstilling. Vi har fått tilbakemelding om at folk ønsker å se forestillingen både i Oppdal og Trondheim, sier Hoel.

God avtale

Han er godt fornøyd med avtalen prosjektkoret har fått med Olavshallen.

Alt er tilrettelagt med teknisk utstyr, og vi trenger ikke å leie in mye eksternt utstyr slik vi må når vi arrangerer i Oppdal. Det blir også mye enklere å arrangere konsert i Olavshallen. Det er mye jobb med rigging av tribuner og utstyr i idrettshallen, sier Hoel.

Det er satt ned en egen gruppe som skal se jobbe med markedsføringen av konserten i Trondheim.

Vi kan ikke sette oss alt for høye forhåpninger når det gjelder publikumstall i Olavshallen. Men det kommer helt sikkert til å bli en nyttig og morsom erfaring, sier Hoel.

Publisert : 29.01.2004 - 07:03